Deelnemen.BE Deelnemen.BE Homepage Wie zijn wij? Diensten Informatie Contacteer ons Deelnemen.BE
Gebruiker
Paswoord
 
Deelnemen.BE Deelnemen is (veelal) belangrijker dan winnen Inschrijven
Lacoste Shoes Saletory burch flatsNike Dunk Highchristian louboutin pumpstory burch bagsCheap Air max shoesnike air max 2010air force 1christian louboutin uktory burch shoeslebron shoesLacoste Shoes 2010
Deelnemen.BE

Inspanningslab Test- en coachdag 14

Datum: 7-1-2021
Organisator: Thomas More Coach Team i.s.m. FITTlab - Thomas More (Turnhout)

Extra informatie

Via deze inschrijving reserveert u het FITTlab Center gelegen op Campus Blairon 851 te 2300 Turnhout voor het ontvangen van een externe klant. Dit is een belangrijk moment voor jou zowel als de klant hetwelke prima zal verlopen indien goed voorbereid.

De reservatie is steeds vast bepaald op maximaal 120 minuten/reservering. U dient het FITTlab Center te verlaten na maximaal 120 minuten.

Algemene afspraken:

-Het FITTlab Center is enkel te huren na een geldige afspraak, het ondertekenen van het Huishoudelijk Reglement en hetimpliciet aanvaarden van de Algemene Voorwaarden. Het ondertekenen van het Huishoudelijk Reglement doet u aan het onthaal op de Sportcampus – Campus Blairon 800 – 2300 Turnhout tijdens de openingsuren (ma-do van 08u tot 17u / vrij van 08u tot 16u)voorafgaandelijk aan de eerste keer dat u FITTlab Center huurt / reserveert.

-Een copy van het Huishoudelijk Reglement vindt u in de rode ABC map in het FITTlab Center en op Canvas (cursussen ‘Testen Fysieke Fitheid’, ‘Inspanningslab’).

-Wanneer u het FITTlab Center reserveert, bent u eindverantwoordelijk (!) voor het materiaal dat u ter beschikking wordt gesteld, ontleent en gebruikt en dit in overeenstemming met het Huishoudelijk Reglement en de Algemene Voorwaarden.

-Realiseer u dat u als student ook verantwoordelijk bent voor het welbevinden van uw testpersoon (lees: ‘klant’, coachee, trainee, …). De te volgen procedures en documenten worden toegelicht tijdens de lessen (Fase 2 en Fase 3) en/of kan u op aanvraag bekomen bij de coördinator van het FITTlab Center.

-U kan toestaan om ook andere studenten, personen en klanten toegang te verlenen tot het FITTlab Center tijdens het door u gereserveerde uur mits voorlegging van het Huishoudelijk Reglement en de Algemene Voorwaarden. U blijft eindverantwoordelijk voor het materiaal gedurende de volledige duurtijd van de reservatie/huur.

-Het FITTlab Center kan enkel worden gebruikt mits het fysiek aanvullen van de materiaallijst voorafgaandelijk aan het gebruik van het ter beschikking gestelde materiaal en een bericht te sturen naar fittcoach@thomasmore.be of luk.bosmans@thomasmore.be bij onregelmatigheden. Het materiaal dient terug te worden opgeborgen en weggelegd zoals vermeld in de rode ABC map.

-Een onberispelijke netheid wordt verwacht in het FITTlab Center. Dit impliceert dat de toog steeds leeg is of enkel voorzien van testmateriaal en laptops (stroomkabels uit het zicht laten aub). Persoonlijk materiaal, rugzakken, kledij, … worden opgeborgen in ruimte in de toog (binnenkomen links in de toog – nabij het sanitair gedeelte).

-Gelieve de Corona Safe richtlijnen te allen tijde te respecteren en kenbaar te maken bij uw mede-student of klant. De Corona Safe richtlijnen kan u terugvinden op Canvas.

Praktische afspraken:

-U kan 5-10 min. voorafgaandelijk aan het uur van reservatie langsgaan bij het onthaal om de sleutel op te vragen. Wanneer het onthaal gesloten is zal FITTlab geopend worden door de concierge. Het telefoonnummer van de conciërge (Mevr. Marleen Dries - +32479 08 69 68) kan u ook terugvinden op de voordeur te FITTlab.

-U dient uiterlijk na uw reservatie (120 min. max) de sleutel terug te bezorgen aan het onthaal of te overhandigen aan de volgende huurder mits aanvulling op de materiaallijst.

-Wanneer u FITTlab als laatste verlaat (u bent dan dus nog alleen) dient u FITTlab te sluiten en/of de conciërge te verwittigen per sms wanneer u niet kan afsluiten.

-U checkt de orde en netheid bij aanvang én bij het verlaten van het FITTlab Center en meldt onregelmatigheden bij fittcoach@thomasmore.be en/of luk.bosmans@thomasmore.be.

In de overtuiging samen met u op een duurzame en respectvolle wijze het FITTlab Center ten volle te kunnen inzetten.

Luk Bosmans en het Thomas More FITTlab – team.

Klik op Inschrijven in het uurrooster om je in te schrijven.

Contactgegevens

U kan de coördinator van het FITTlab Center (Luk Bosmans) bereiken op luk.bosmans@thomasmore.be of contact opnemen tijdens kantooruren op +32 3 633 45 45.

   
Uurrooster Uurrooster

Uurrooster

08:30 Geen beschikbare plaatsen.
10:00 Geen beschikbare plaatsen.
11:30 Geen beschikbare plaatsen.
13:00 Geen beschikbare plaatsen.
14:30 Geen beschikbare plaatsen.
16:00 1 plaatsen beschikbaar Inschrijven om 16u00
17:30 Geen beschikbare plaatsen.
19:00 Geen beschikbare plaatsen.
Uurrooster Uurrooster